Skip to main content

Letnji pregled vozila za samo 7.100 RSD

special-offer-image

Za bezbrižnu letnju vožnju, detaljno pregledamo Vaše vozilo po vrlo pristupačnoj promotivnoj ceni. Pregled je itekako dobrodošao u vrelim danima kada Vam je potrebno pouzdano vozilo za odlazak na odmor i duža putovanja.

Zašto je pregled potreban i što on sadrži?

Letnjim pregledom osiguraćete sigurnu vožnju u najtoplijem razdoblju godine, koje zbog visokih temperatura, sa sobom nosi i zahtevne uslove, a time i otkriti oštećenja nastala na vozilu tokom proleća. Pregled je vrlo temeljan jer na vozilu sprovodimo kontrolu u 30 tačaka, što uključuje sve ključne komponente vozila: rashladni sistem, kaiševe, tečnosti, kočnice, gume, izduvni sistem, akumulator, klimu i rasvetu.

Popust na originalne delove i opremu

U akciji nudimo i originalne Volvo rezervne delove, kao što su bočni retrovizori i sva svetla, kao i originalnu dodatnu opremu, kao što su ukrasne lajsne za prozore i vrata na popustu.

Rezervišite pregled

Proveravamo stanje vašeg vozila po vrlo povoljnoj promotivnoj ceni od 7.100 RSD zato iskoristite priliku i rezervišite svoj termin!

Prijava na uslugu

Zahvaljujemo Vam što ste se prijavili na servis

Uskoro će Vas kontaktirati odabrani serviser sa kojim ćete dogovoriti sve detalje.

VAŽNO
Da bismo se bolje pripremili za pregled Vašeg vozila, molimo Vas, da pre nego što Vas kontaktira serviser, pripremite sledeće informacije:
  • VIN broj šasije vozila koji možete pronaći na saobraćajnoj dozvoli,
  • broj pređenih kilometara.

Radujemo se Vašoj poseti!