Servisna ponuda

Vrhunske i personalizovane usluge

Zašto posetiti ovlašćeni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne metode rada brenda Volvo i originalne zamenske delove možete dobiti samo u ovlašćenom Volvo servisu.

Ovde Vam obezbeđujemo vrhunske i personalizovane usluge: specijalizovani stručnjaci u najkraćem mogućem roku popravljaju Vaš Volvo, a uz to Vam je u svakom trenutku dostupan Vaš personalni servisni savetnik koji Vas može neposredno i detaljno posavetovati o Vašem vozilu.

Prilikom svake Vaše posete, mi se povezujemo sa vašim Volvoom preko VIDA programa koji kreira kontrolnu listu provera u zavisnosti od kilometraže. U skladu sa uslugom Volvo Service 2.0 brinemo o nadogradnji softvera Vašeg vozila najnovijim ažuriranjima koji su rezultat saradnje Volvoa sa vozačima i korisnicima vozila. U Vaše vozilo ugrađujemo samo originalne delove koji omogućuju istinsko Volvo iskustvo, potpunu bezbednost i savršen komfor.

Celokupna lista usluga Volvo servisa

  • Očitavanje grešaka
  • Zamena motornog ulja, filtera ulja i filtera kabine
  • U zavisnosti od servisnog intervala, vrši se zamena: svećica, filtera vazduha motora, pomoćnog pojasa, filtera za gorivo, zupčastog kaiša i kočione tečnosti (svake druge godine)
  • Nadogradnja softvera
  • Verifikacija: sigurnosnih pojaseva, baterije, metlice brisača, stanja preumatika i pritisak vazduha, sistem hlađenja i otpornosti od smrzavanja, mogućeg curenja motornog ulja i ulja iz menjača, upravljanja i prednjeg vešanja, manžetna na poluosovinama i kardanski zglobovi, stanja provodnika i kočionih cilindara, kočione obloge i diskovi, parkirne kočnice, hidraulički kočioni sistem, zadnje opruge u skladu sa servisnim intervalom, provera i ponovno punjenje svih tečnosti u motornom prostoru
  • Čišćenje unutrašnjosti vetrobranskog stakla (ispred kamere i radara)
  • Dolivanje tečnosti za vetrobransko staklo
  • Unutrašnje čišćenje vozila
  • Podešavanje podsetnika na servis

Prijava na servis

Bezbednosna poboljšanja

Unapredite svoj Volvo najnovijom bezbednosnom tehnologijom

Bezbednosna poboljšanja koja razvijamo u Volvou godinu za godinom smanjuju broj povređenih u našim vozilima i drugih učesnika u saobraćaju. To uključuje i tehnologije asistencije koje su glavni razlozi zbog kojih su Volvo vozila najbezbednija na svetu.

Za još bezbedniju vožnju u Vašem Volvou u posebnoj ponudi za samo 7.080 din* nudimo nadogradnju četiri IntelliSafe funkcije koje smo razvili nakon što ste kupili svoj Volvo.

Nadogradnju nudimo za vozila XC90, S90, V90 i V90 Cross Country modelnih godina 2016 – 2018 i vozila XC60 modelne godine 2018 koja su već opremljena sistemom IntelliSafe.

Nove funkcije IntelliSafe:

Sistem pomoći za ostajanje u traci sprečava nenamerno napuštanje saobraćajne trake – ako pređete oznaku unutrašnje ivice saobraćajne trake, sistem Vam pomaže da usmerite vozilo nazad u saobraćajnu traku, a ako je potrebno, aktivira i kočnice kako biste ostali na putu.

Nadogradnja sistema BLIS za prepoznavanje vozila u mrtvom uglu sa pomoći pri upravljanju – postojećem sistemu BLIS koji služi za upozorenje, dodaje se nova funkcija koja može Vaše vozilo nežno da usmeri nazad u prvobitnu saobraćajnu traku ako u trenutku promene trake u Vaš mrtvi ugao stupi drugo vozilo.

Sistem za sprečavanje sudara sa nadolazećim vozilom pomaže Vam pri upravljanju kako biste izbegli sudar sa nadolazećim vozilom. Ako pređete preko ivice svoje saobraćajne trake u suprotan smer vožnje, Vaš će se automobil vratiti nazad.

Sistem izbegavanja sudara sa kočenjem je bezbednosna Volvo novost koja kao prva na svetu razaznaje približavanje vozila koje vozi u pogrešnoj saobraćajnoj traci. Ako se sudar ne može izbeći, vozilo automatski koči kako bi smanjile posledice udarca.
 

* Od modelne godine vozila zavisi koje funkcije je potrebno nadograditi. U cenu nije uključen radni sat nadogradnje.

Prijava na servis

Akcijska servisna ponuda Volvo

Još bezbrižnija vožnja već od 2.656.00 RSD

Ovlašćeni Volvo servis u potpunosti poznaje Vaše vozilo. Zato možemo kao stručnjaci proveriti njegovo stanje i omogućiti mu sve što treba kako bi i dalje radio savršeno.

U aktuelnoj akcijskoj ponudi već od 2.656 RSD nudimo Vam posebno prilagođen servis u okviru koga vozilu proverimo izduvni sistem, delove oslanjanja i druge bitne komponente. Proveravamo postojanje oštećenja ili ogrebotina na karoseriji, poklopac motora, vetrobransko staklo i pragove, kao i gumene delove na motoru te naplatke i pneumatike.

Vršimo i računarsku dijagnostiku svih komponenti. Celokupni pregled Vašeg Volvoa izvode naši vrhunski osposobljeni tehničari korišćenjem savremene tehnologije.

Samo do 30.6.2020. prilikom Vaše posete nudimo i 40 % popusta pri kupovini seta metlica brisača i tečnosti za vetrobransko staklo.

Pozivamo Vas da nas posetite i obezbedite Vašem Volvou besprekorno i osveženo izdanje.

Prijavite se na servis

Ažuriranje interfejsa

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razume Vas

Jezik interfejsa sistema omogućuje Vam da razumete obaveštenja koje Vaš Volvo poručuje. To je važno jer je u Volvou svaki detalj dizajniran oko Vas kako bi Vam pružio potpuni užitak u vožnji. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje interfejsa na odabrani jezik.
Do 30.6.2020 u promotivnoj ponudi promenite jezik interfejsa već od 25.000,00 din.

REZERVIŠITE USLUGU

Promena ulja automatskog menjača

Pobrinite se za svoj automatski menjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje menjača što može da dovede do težih promena brzina, glasnijeg rada menjača i bržeg trošenja. To naročito važi ako se često vozite u gradu ili se vozite brže. Redovna zamena ulja u menjaču poboljšava rad automatskog menjača i znatno je povoljnija od popravke ili zamene menjača. Promenu ulja preporučujemo na svakih 80.000 pređenih kilometara.
Do 30.6.2020 zamenite ulje u automatskom menjaču za samo 31.000,00 din.

Prijava na servis

Dodatna snaga i veći obrtni moment

Začinite svoju vožnju sa Polestar optimizacijom motora

Marka Polestar je od 1996. godine Volvoov partner u svetu automobilskih trka, a optimizaciju vozila pruža izvan trkačkih staza. Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volvoa - pruža mu dodatnu snagu i veći obrtni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju.
Do 30.6.2020. iskoristite promotivnu ponudu Polestar optimizacije već od 108.900,00 din.

OPTIMIZUJTE SVOJ VOLVO

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se