Skip to main content

Ne možete pronaći pravo
korišćeno vozilo za sebe?

Ne brinite, mi ćemo ga pronaći za Vas! Pronaći ćemo Vam provereni korišćeni automobil sa poznatom istorijom i povoljnom cenom, koji ćete moći testirati i odvesti ako ispunjava sve Vaše zahteve!


96.8 % ljudi ocenilo je našu uslugu odličnom

Otkup vozila

Do željenog vozila u 3 koraka

Recite nam kakvo vozilo želite.

Za Vas možemo brzo pronaći vozilo po Vašim kriterijumima koje je dokazano visokog kvaliteta.

Pregledajte i isprobajte vozilo - i ako je sve u redu, na kraju ga odvezite!

Najbolja kupovina automobila do sada! Svi su bili ljubazni, strpljivi i nadasve pošteni, što je najvažnije. Pronašli su mi super korišćeni automobil, baš onakav kakav sam želeo. Imao sam puno vremena da ga isprobam, upoznam i konačno odlučim za kupovinu. Niko me ni na što nije terao. Vrlo prijatno iskustvo - preporučujem!

Miha Ermanc

Pružamo najbolju uslugu

Mi ćemo se pobrinuti da se odvezete željenim vozilom, a pritom ćemo Vas poštedeti mučne potrage, briga i uštedeti novac.

  • Imamo pristup centralnom evropskom skladištu korišćenih vozila koje svakodnevno ima više od 1.000 proverenih korišćenih vozila svih brendova i cenovnih razreda.
  • Iako je korišćeno vozilo iz evropskog skladišta koje odabiremo za Vas već proverenog kvaliteta, radimo dodatni kontrolni pregled u 110 tačaka.
  • Za vozilo koje Vam isporučujemo dajemo garanciju.
  • Za još lakšu kupovinu nudimo povoljno i fleksibilno finansiranje.
  • Ako želite, Vaše vozilo možemo otkupiti/zameniti (zamena staro za staro).


Pronađite vozilo za mene

O nama

Za Vas možemo brzo pronaći polovno vozilo koje želite i uštediti Vam dugotrajan proces pretraživanja.

Kao stručnjaci iz područja automobilizma sa dugogodišnjim iskustvom, vrlo dobro poznajemo korišćena vozila i imamo pristup centralnom skladištu polovnih vozila u Evropi. Zato Vam možemo ponuditi najbolju uslugu. Vozilo koje tražimo za Vas je pouzdano, proverenog kvaliteta i ima poznatu istoriju. Nudimo ga po najpovoljnijoj ceni na tržištu, ali pružamo i finansiranje i druge usluge koje olakšavaju kupovinu te omogućavaju da sve obavite na jednom mestu.


Pronađite vozilo za mene