Novosti

Volvo Cars počinje sa proizvodnjom C40 Recharge u Gentu u Belgiji

Volvo Cars je danas započeo proizvodnju svog najnovijeg, potpuno električnog modela, C40 Recharge u svom proizvodnom pogonu u Gentu u Belgiji.

Više

Volvo Cars beleži povećanje prodaje na globalnom nivou za 17,6 odsto u prvih devet meseci

Kompanija Volvo Cars za prvih devet meseci 2021. g. beleži prodaju od 530.649 automobila, što je za 17,6 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Više

Svi potpuno električni automobili Volvo Cars biće bez elemenata kože, u okviru zalaganja za dobrobit životinja

Volvo Cars zauzima etički stav za dobrobit životinja u svojim potpuno električnim automobilima. Počevši sa novim C40 Recharge, svi novi, potpuno električni, modeli Volva biće potpuno bez kožnih elemenata.

Više

Kompanije Volvo Cars i The Future Laboratory svojim novim izveštajem istražuju budućnost održivih luksuznih materijala

Prema nedavnom istraživanju, dve trećine potrošača smatra da su ekološke politike brenda kritičan faktor prilikom kupovine luksuznih proizvoda*. Isti broj kupaca bi želeo da vidi označavanje karbona na proizvodima, kao način pružanja veće transparentnosti o uticaju proizvoda i materijala na životnu sredinu**.

Više

Volvo Cars se fokusira na domet i brzo punjenje za sledeću generaciju potpuno električnih automobila

Volvo Cars brzo postaje kompanija sa potpuno električnim automobilima koja usvaja razvoj i proizvodnju baterijskih tehnologija sa ciljem da prilagodi svoje buduće baterije potrebama svojih korisnika: veći domet i brže vreme punjenja.

Više

Volvo Concept Recharge je manifest potpune električne budućnosti Volvo Cars

Za Volvo Cars elektrifikacija je više od puke promene pogonskih sklopova. Predstavlja novu paradigmu u dizajnu automobila, a Volvo Concept Recharge je manifest za sledeću generaciju potpuno električnih vozila Volvo.

Više

Volvo Cars koristi podatke iz automobila korisnika u stvarnom vremenu da bi postavio nove bezbednosne standarde

Sledeća generacija automobila Volvo bi trebalo da bude najbezbednija nego ikad, zahvaljujući vrhunskom softverskom i hardverskom nivou, zajedno sa kontinuiranim i bržim unapređenjima bezbednosnih karakteristika na osnovu podataka u stvarnom vremenu.

Više

Volvo Cars i Google nastavljaju partnerstvo za sledeću generaciju bezbednog i povezanog korisničkog iskustva

U sledećoj generaciji potpuno električnih automobila kompanije Volvo Cars, kupci se mogu radovati automobilu koji je svakim danom sve bolji i nudi jednostavno, mirno i besprekorno korisničko iskustvo Volvo - od dobivanja automobila, do vožnje i upravljanja preko mobilnog uređaja.

Više

Volvo Cars plasira novi, potpuno električni Volvo C40 Recharge na tržište

Budućnost kompanije Volvo Cars je električna, a novi Volvo C40 Recharge najnoviji je dokaz zalaganja kompanije za budućnost bez emisija.

Više

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se