Novosti

Volvo Cars se fokusira na domet i brzo punjenje za sledeću generaciju potpuno električnih automobila

Volvo Cars brzo postaje kompanija sa potpuno električnim automobilima koja usvaja razvoj i proizvodnju baterijskih tehnologija sa ciljem da prilagodi svoje buduće baterije potrebama svojih korisnika: veći domet i brže vreme punjenja.

Više

Volvo Concept Recharge je manifest potpune električne budućnosti Volvo Cars

Za Volvo Cars elektrifikacija je više od puke promene pogonskih sklopova. Predstavlja novu paradigmu u dizajnu automobila, a Volvo Concept Recharge je manifest za sledeću generaciju potpuno električnih vozila Volvo.

Više

Volvo Cars koristi podatke iz automobila korisnika u stvarnom vremenu da bi postavio nove bezbednosne standarde

Sledeća generacija automobila Volvo bi trebalo da bude najbezbednija nego ikad, zahvaljujući vrhunskom softverskom i hardverskom nivou, zajedno sa kontinuiranim i bržim unapređenjima bezbednosnih karakteristika na osnovu podataka u stvarnom vremenu.

Više

Volvo Cars i Google nastavljaju partnerstvo za sledeću generaciju bezbednog i povezanog korisničkog iskustva

U sledećoj generaciji potpuno električnih automobila kompanije Volvo Cars, kupci se mogu radovati automobilu koji je svakim danom sve bolji i nudi jednostavno, mirno i besprekorno korisničko iskustvo Volvo - od dobivanja automobila, do vožnje i upravljanja preko mobilnog uređaja.

Više

Volvo Cars plasira novi, potpuno električni Volvo C40 Recharge na tržište

Budućnost kompanije Volvo Cars je električna, a novi Volvo C40 Recharge najnoviji je dokaz zalaganja kompanije za budućnost bez emisija.

Više

Volvo Cars beleži najbolji prodajni rezultat u drugoj polovini godine u istoriji kompanije uz oporavak od pandemije

Kompanija Volvo Cars za 2020. godinu ostvarila je najviši rezultat prodaje u drugoj polovini godine u svojoj istoriji budući da je brzorastuća potražnja za električnim vozilima podstakla oporavak kompanije od pada poslovanja zbog uticaja pandemije COVID-19.

Više

Kompanija Volvo Cars utrostručiće proizvodni kapacitet u Gentu nakon porasta prodaje električnih vozila tokom 2020. godine

Kompanija Volvo Cars utrostručiće kapacitet proizvodnje električnih vozila u svom pogonu u belgijskom gradu Gent kao odgovor na brzorastuću potražnju za serijom elektrifikovanih vozila Recharge.

Više

„Ultimativni simulator vožnje“ Volvo Cars za razvoj bezbednijih automobila koristi najnoviju tehnologiju igara

Inženjeri Volvo Cars nazivaju ga „ultimativnim simulatorom vožnje“, iako to nije samo njihov izgovor za to da se prepuste igranju. Umesto toga, revolucionarni simulator mešovite stvarnosti koristi se za nove korake u oblasti bezbednosti i tehnologije autonomne vožnje.

Više

Pogledajte kako Volvo Cars spušta nove automobile sa visine od 30 metara i pomaže spasilačkim službama u spašavanju života

Ovo je najekstremnije ispitivanje sudara koje je ikad izvršila kompanija Volvo Cars – i to ispitivanje od suštinskog značenja. Stručnjaci za spašavanje iz vozila u bezbednosnom centru Volvo Cars često koriste automobile nakon sudara da bi usavršili svoje spasilačke sposobnosti.

Više

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se