Volvo ponuda za bezbedniju zimu

VOLVO VOZILA SA LAGERA UZ 0 % KAMATE I UKLJUČENIM SETOM ZIMSKIH TOČKOVA

U Volvo salonima nudimo Vam specijalnu ponudu – bogato opremljena vozila svih Volvo serija možete odvesti po posebno povoljnim cenama. Kako bi dobrodošlica u Volvo svet bila još prijatnija, iskoristite našu ograničenu ponudu za kupovinu vozila sa lagera. Ponuda važi za vozila isporučena do 31.01.2020.

FINANSIRANJE PRILAGOĐENO VAMA

Ponudu finansiranja prilagodili smo Vašim željama. Odabrani Volvo iz akcijske ponude odvezite uz 0% kamate i plaćanje u tri godišnje rate. Proverite i ostale modele fleksibilnog finansiranja sa rokovima otplate do 8 godina.

Specijalna lizing ponuda za Volvo XC gamu vozila

Plati 10% i vozi je novi finansijski proizvod nastao u saradnji sa S Rent-om. Radi se o operativnom lizingu sa periodom otplate 48 meseci i fleksibilnim uslovima plaćanja.

Nudimo Vam 4 godine garancije + gratis komplet zimskih točkova

V40 T2 Inscription+

u 3 godišnje rate po 7.497 EUR

Želim ponudu Test vožnja

XC40 T3 AUT Entry

u 3 godišnje rate po 10.197 EUR

Želim ponudu Test vožnja

S60 T4 AUT R-Design ili Inscription

u 3 godišnje rate po 12.163 EUR

Želim ponudu Test vožnja

V60 D3 Base

u 3 godišnje rate po 9.997 EUR

Želim ponudu Test vožnja

V60 CC D4 AWD AUT Momentum Pro

u 3 godišnje rate po 14.997 EUR

Želim ponudu Test vožnja

XC60 D3 Momentum

u 3 godišnje rate po 12.663 EUR

Želim ponudu Test vožnja

S90 D3 AUT Business

u 3 godišnje rate po 13.330 EUR

Želim ponudu Test vožnja

V90 CC D4 AWD AUT Edition Pro

u 3 godišnje rate po 16.664 EUR

Želim ponudu Test vožnja

XC90 B5 AWD AUT Mom. Pro Dynamic

u 3 godišnje rate po 19.830 EUR

Želim ponudu Test vožnja

Posetite nas!

Za više detalja o Volvo vozilima i akcijskoj ponudi, posetite nas u novootvorenom Volvo centru Beograd, Auto-put za Novi Sad 98, Zemun ili nas pozovite na broj telefona 011 404 58 08.

Izaberite svoj set originalnih Volvo zimskih točkova

Volvo zimski točkovi zadovoljavaju najviše bezbednosne standarde i pomažu Vam da i tokom zime iskoristite sve prednosti svog Volvoa. Setove točkova oblikovali smo tako što smo vrhunske pneumatike najpoznatijih marki udružili sa originalnim aluminijumskim Volvo naplacima koje odlikuju vrhunski kvalitet i završna obrada.
SVI VOLVO MODELI KUPLJENI I ISPORUČENI U TOKU TRAJANJA AKCIJE BIĆE OPREMLJENI SETOM ZIMSKIH TOČKOVA!

Set zimskih guma za sve modele >

Ponuda važi za vozila sa lagera kupljena i isporučena do 31.01.2020. Cene su izražene u evrima i uključuju PDV. Cene ne uključuju trošak metalik boje i pripreme vozila. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Posebni prodajni uslovi za finansiranje vozila putem finansijskog lizinga u saradnji sa Unicredit Leasing Srbija d.o.o. Finansiranje se ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, kamatna stopa za klijente je 0,00%, a jednokratna naknada zaključenja ugovora 1,00% od kupoprodajne cene vozila. EKS 3.40%. Trajanje ugovora o lizingu 24 meseca. Učešće iznosi 33,00% od kupoprodajne cene vozila. Lizing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u RSD prema srednjem kursu NBS na dan uplate. Ovo finansiranje se odnosi na pravna lica. Za štamparske greške ne odgovaramo. Pregled setova zimskih točkova uključenih u akcijsku ponudu za odabrani model potražite na volvocars.rs. Slike su simbolične. Više informacija na volvocars.rs ili kod ovlašćenog Volvo zastupnika.