Vikend otvorenih vrata u Volvo centru Beograd
-Najkvalitetnija korišćena vozila na jednom mestu-

Specijalna ponuda korišćenih vozila namenjana je ljubiteljima kvalitetnih vozila. Samo za Vas 08. i 09. februara održavaju se dani otvorenih vrata u Volvo centru Beograd sa velikom ponudom malo korišćenih Volvo modela, kao i korišćenih vozila drugih brendova.

Pripremili smo i program Volvo Selekt – izbor najboljih korišćenih vozila Volvo koja su pažljivo odabrana i proverena, starosti do 5 godina, sa proverenom kilometražom i servisnom istorijom.

Tokom dana otvorenih vrata možete testirati određena vozila koja su dostupna, a nakon testa, bićete u prilici da dobijete sve informacije i pregled aktuelne ponude za izabrani model, kao i mogućnost besplatnog pregleda i ponudu za otkup Vašeg vozila. Za sva vozila spremljeni su atraktivni uslovi finansiranja.

Ako se tokom promotivnog perioda odlučite za kupovinu nekog modela, uz svaki kupljeni automobil dobijate jedan od sledećih poklona: gold paket garancije ili besplatan servis ili poklon iznenađenja!

Pronalazimo vozilo po Vašoj želji

Želite idealno vozilo? Ukoliko trenutno nemamo vozilo po Vašoj želji, u mogućnosti smo da Vam pružimo posebnu uslugu! Izaberite vozilo koje odgovara Vašim potrebama, a mi ga za Vas pronalazimo i dovozimo!

Posetite nas 08. i 09. februara od 09-15h na adresi Auto-put za Novi Sad 98, Beograd-Zemun ili nas kontaktirajte na broj telefona 011/404-58-08

Iz naše velike ponude, izdvojili smo sledeća korišćena vozila:

Mercedes-Benz GLC 220 Exclusive 4 Matic

34.990 EUR

BMW 520 xDrive M Paket

37.490 EUR

Volvo V90 CC D4 AWD

44.900 EUR

Volvo S90 D3 Momentum

38.900 EUR

Volvo XC90 D5 AWD Inscription

75.000 EUR

Volvo XC60 D4 AWD R-Design

39.990 EUR

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se