Serija 90

NAJISPLATIVIJA KUPOVINA NA TRŽIŠTU PREMIJUM VOZILA

XC90 UZ 0% KAMATE

Rafinirana snaga, aristokratska udobnost i dizajn koji dosežu savršene obrise prirode. Sve su to odlike superiornog SUV-a XC90 koji je podjednako energičan i opuštajući, jednostavan i pun predivnih detalja, a u našoj ograničenoj ponudi sa dizel hibridnim motorom ekološki je osvešćen i vrlo snažan. Kako bi iskustvo vožnje bilo potpuno, Volvo XC90, najnagrađivaniji premijum SUV ovog veka, opremili smo kao nikada do sada te ga učinili cenovno još dostupnijim – u najboljoj ponudi na tržištu.

XC90 B5 173 kW (235 KS) AWD AUT Momentum Pro 57.990 EUR ili 3 godišnje rate po 19.330 EUR

Iz bogate opreme izdvajamo:

Aluminijumski naplaci 48,3 cm (19'')
City Safety – sistem za sprečavanje sudara
Aktivni tempomat
Dvozonski klima uređaj
Volvo on Call
Kožne presvlake MORITZ
Digitalna instrument tabla 12,3''
Navigacioni sistem Sensus
Apple Carplay i Android Auto
Pomoć pri parkiranju, napred i pozadi
Svetla za maglu u prednjem spojleru
Zatamnjena stakla zadnjih vrata i prtljažnika

Zimski paket (Winter):

  • Grejanje prednjih sedišta
  • Grejane mlaznice za pranje vetrobranskog stakla

 

Paket prilagodljivosti (Versatility):

  • Pametni ključ za „handsfree“ pokretanje sistema pogona i otvaranje/zatvaranje prtljažnika
  • Električno sklopivi nasloni za glavu na zadnjim sedištima

 

Akcijska ponuda važi isključivo za vozila sa lagera.

 

Akcijski cenovnik

Upoznajte XC90

Zakažite test vožnju

RASKOŠNO OPREMLJENA LIMUZINA

S90 UZ 0% KAMATE

Limuzina S90 svojim intuitivnim tehnologijama Vam pomaže u donošenju odluka i oduševljava svojom jednostavnošću, iako je napredna. Ako tome dodamo eleganciju i besprekornu udobnost, jasno je da je savršena za duža putovanja, kao što su to poslovna putovanja. Vozi Vas prema jedinstvenom doživljaju puta sa potpunim nadzorom nad vožnjom. Sve navedene funkcije dodatno su poboljšane ekskluzivnom ponudom.

S90 D3 110 kW (150 KS) AUT Momentum Pro 37.990 EUR ili 3 godišnje rate po 12.663 EUR

Akcijska ponuda važi isključivo za vozila sa lagera.

Akcijski cenovnik

Upoznajte S90

Zakažite test vožnju

Umetnost svestranosti za više doživljaja

V90 CROSS COUNTRY UZ 0% KAMATE

Legendarni karavan V90 oduševljava svojim čistim skandinavskim dizajnom, svestranošću i fleksibilnošću. Sve u njemu – elegancija, udobnost, detalji, tehnologija i bezbednost – dizajnirani su u potpunosti prema Vama. Za one koji traže avanturu, V90 Cross Country dizajniran je malo odvažnije: veća udaljenost od tla i pogon na sva četiri točka čini ga pouzdanim u svim uslovima na putu kao i vremenskim uslovima. Pruža udobnost i snažne performanse, a kao rođeni vođa pronalazi svako odredište.

V90 Cross Country D4 140 kW (190 KS) AWD AUT Edition Pro 46.990 EUR ili 3 godišnje rate po 15.663 EUR

Akcijska ponuda važi isključivo za vozila sa lagera.

Akcijski cenovnik

Upoznajte V90 CC

Prosečna potrošnja goriva: 4,6 – 8,3 l/100 km. Emisija CO2: 121 - 192 g/km. Cene su izražene u evrima i uključuju PDV. Cene ne uključuju trošak metalik boje i pripreme vozila. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Posebni prodajni uslovi za finansiranje vozila putem finansijskog lizinga u saradnji sa UniCredit Leasing Srbija d.o.o. Finansiranje se ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, kamatna stopa za klijente je 0,00%, a jednokratna naknada zaključenja ugovora 1,00% od kupoprodajne cene vozila. EKS 3,40%. Trajanje ugovora o lizingu 24 meseca. Učešće iznosi 33,00% od kupoprodajne cene vozila. Lizing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u RSD prema srednjem kursu NBS na dan uplate. Ovo finansiranje se odnosi na pravna lica. Za štamparske greške ne odgovaramo. Ponuda važi isključivo za vozila sa lagera. Ponuda važi do prodaje zaliha. Slike su simbolične. Više informacija na volvocars.rs ili kod ovlašćenog Volvo zastupnika.

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se