Serija 90

NAJISPLATIVIJA KUPOVINA NA TRŽIŠTU PREMIJUM VOZILA

XC90 UZ 0% KAMATE

Rafinirana snaga, aristokratska udobnost i dizajn koji dosežu savršene obrise prirode. Sve su to odlike superiornog SUV-a XC90 koji je podjednako energičan i opuštajući, jednostavan i pun predivnih detalja, a u našoj ograničenoj ponudi sa dizel hibridnim motorom ekološki je osvešćen i vrlo snažan. Kako bi iskustvo vožnje bilo potpuno, Volvo XC90, najnagrađivaniji premijum SUV ovog veka, opremili smo kao nikada do sada te ga učinili cenovno još dostupnijim – u najboljoj ponudi na tržištu.

XC90 B5 173 kW (235 KS) AWD AUT Momentum Pro 56.990 EUR ili 3 godišnje rate po 18.997 EUR

Iz bogate opreme izdvajamo:

Aluminijumski naplaci 48,3 cm (19'')
Navigacioni sistem Sensus
Pomoć pri parkiranju, napred i pozadi
Parking kamera, pozadi
Apple Carplay i Android Auto
Harman / Kardon Premium Sound
Grejanje prednjih sedišta
Grejane mlaznice za pranje vetrobranskog stakla
Grejani kožni volan
Zatamnjena stakla zadnjih vrata i prtljažnika

 

Akcijska ponuda važi isključivo za vozila sa lagera.

 

Akcijski cenovnik

Upoznajte XC90

Upoznajte XC90 Recharge

Zakažite test vožnju

RASKOŠNO OPREMLJENA LIMUZINA

S90 VEĆ OD 43.321 EUR

Limuzina S90 svojim intuitivnim tehnologijama Vam pomaže u donošenju odluka i oduševljava svojom jednostavnošću, iako je napredna. Ako tome dodamo eleganciju i besprekornu udobnost, jasno je da je savršena za duža putovanja, kao što su to poslovna putovanja. Vozi Vas prema jedinstvenom doživljaju puta sa potpunim nadzorom nad vožnjom.

Proverite S90 u outlet ponudi

Upoznajte S90

Proverite S90 u jesenjoj ponudi

Zakažite test vožnju

Prosečna potrošnja goriva: 5,8 – 7,8 l/100 km. Emisija CO2: 151 - 179 g/km. Cene su izražene u evrima i uključuju PDV. Cene ne uključuju trošak metalik boje i pripreme vozila. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Posebni prodajni uslovi za finansiranje vozila putem finansijskog lizinga u saradnji sa UniCredit Leasing Srbija d.o.o. Finansiranje se ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, kamatna stopa za klijente je 0,00%, a jednokratna naknada zaključenja ugovora 1,00% od kupoprodajne cene vozila. EKS 3,40%. Trajanje ugovora o lizingu 24 meseca. Učešće iznosi 33,00% od kupoprodajne cene vozila. Lizing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u RSD prema srednjem kursu NBS na dan uplate. Ovo finansiranje se odnosi na pravna lica. Za štamparske greške ne odgovaramo. Ponuda važi isključivo za vozila sa lagera. Ponuda važi do prodaje zaliha. Slike su simbolične. Više informacija na volvocars.rs ili kod ovlašćenog Volvo zastupnika.

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se