Skip to main content
Posrednička prodaja

Prodaju svog vozila prepustite nama!

Želite da prodate svoje vozilo, ali Vam za njega ne nude dovoljno? Prodaja Vam ide na živce? Ili još uvek niste započeli sa prodajom vozila jer nemate vremena? Radujemo se što možemo da Vam pomognemo - Vaše vozilo ćemo prodati brzo i po najboljoj ceni, pritom ćemo Vas poštedeti briga i neprijatnih poslova!

Dovezite vozilo kod nas - detaljno ćemo ga pregledati, pripremiti za prodaju i ponuditi ga velikoj bazi naših kupaca kroz različite kanale. Odlični smo u prodaji, stoga je uspeh zagarantovan - Vaše vozilo ćemo prodati brzo i po najboljoj ceni!

Postupak je jednostavan

1. Vozilo dovezete na besplatnu procenu

Ako Vaše vozilo ispunjava osnovne kriterijume kvaliteta, mi ćemo ga proceniti besplatno i neobavezujuće, a onda ćemo Vas savetovati o prodajnoj ceni. Ovo je samo naš predlog - Vi odlučujete o konačnoj ceni vozila.

2. Vozilo pripremimo za kupce

Nakon toga Vaše vozilo pripremimo za kupce. Detaljno ga očistimo, fotografišemo, a ako se slažete, izvršimo i 'Vehicle Health Check' - detaljni pregled koji proverava ispravnost vozila i izuzetno je važna informacija za kupce. Greške koje se otkriju pregledom, pre prodaje uklonimo.

3. Vozilo prodamo u roku od mesec dana

Za bržu prodaju, ponudu obogaćujemo opcionim uslugama, kao što su garancija i mogućnost zamene. Prodaja vozila obično traje najviše mesec i po, ali uglavnom manje od mesec dana. Obavestićemo Vas o svakoj ponudi stranke, a Vi odlučujete hoćete li da je prihvatite!

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, kontaktirajte nas na 011 404 58 08, pošaljite nam e-mail na infobg@volvocentar.rs ili nas posetite!