Zamenite svoj stari model za novi XC60 sa lagera po neponovljivim uslovima!

Izoštrite sliku!

✓  Zamena „staro za novo“    
✓  Sigurna i kvalitetna usluga

Za Vas smo pripremili atraktivnu ponudu Volvo XC60 vozila, u kojoj nudimo uslugu besplatne procene i zamene korišćenog vozila kroz sistem „staro za novo“ po izuzetno povoljnim uslovima. Akcijom je obuhvaćen novi XC60 koji može biti Vaš po neponovljivoj ceni već od 38.990 EUR za model B4P 197+14 KS AUT Momentum PRO, a u ponudi su naravno i ostale verzije modela XC60 drugačijih motora i konfiguracija. Uz sve to nudimo Vam i najpovoljnije uslove finansiranja. Iskoristite atraktivnu ponudu zamene korišćenog vozila i dovezite Vaše vozilo na besplatnu procenu već danas.
 

Prijava na procenu >
 


Besplatna procena vozila

Pregled i procena vozila vrši se u našem ovlašćenom servisu od strane stručnog osoblja koje vrši kompletnu dijagnostiku vozila. Pregled vozila podrazumeva proveru u servisu, pri čemu se vrši vizuelni pregled stanja vozila i najbitnijih komponenti, kao i dijagnostičko očitavanje parametara.


Povoljna ponuda

Na osnovu pregleda i procene, spremni smo da Vam pružimo najbolju ponudu za zamenu Vašeg postojećeg XC60 vozila novim modelom sa lagera po fantastičnim uslovima. Takođe, možemo Vam ponuditi i najpovoljnije uslove finansiranja.


Sve na jednom mestu

Nudimo Vam profesionalnost, stručnost i brzu uslugu. Posetite naš salon gde možete realizovati procenu vrednosti Vašeg vozila i izaberite finansiranje prilagođeno Vašim mogućnostima i potrebama.


Za detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona 011-404-58-08; 062-800-65-94 ili nas posetite u našem novom salonu na adresi Auto-put za Novi Sad 98, Zemun.

Dobro došli u Volvo Car centar Beograd!

 

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se