Novosti

Volvo je predstavio novi XC60

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila, danas je na Salonu automobila u Ženevi predstavio dugo očekivani, novi XC60 premijum SUV.

Više

Volvo Cars Vas poziva da ponovo otkrijete životne strasti uz novi Volvo V90 Cross Country

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, novom kampanjom poziva ljude da ponovo otkriju svoju strast u životu uz novi V90 Cross Country.

Više

Volvo Cars concierge usluga učiniće Vaš život lakšim

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, svojim kupcima je dao obećanje da nikada više neće morati da gube vreme na benzinskim pumpama, autoperionicama ili automobilskim servisima, pokretanjem niza concierge usluga, koje će postati deo “Volvo on Call” mobilne platforme.

Više

Kampanja za novi Volvo V90 s fudbalskom legendom Zlatanom Ibrahimovićem

Volvo i fudbalska ikona Zlatan Ibrahimović ponovno su postali deo iste ekipe za potrebe evropskog lansiranja kampanje za novi premijum karavan Volvo V90. Kampanja je povezana sa predstojećim Evropskim fudbalskim prvenstvom, a noćas je lansirana uživo na brojnim nacionalnim TV stanicama i društvenim medijima.

Više

Volvo S90 osvojio prestižnu nagradu Production Car Design 2015

Krajem prošle godine predstavljena je premium limuzina Volvo S90, a njenu izuzetnost potvrdila je i prestižna nagradu ‘’Production Car Design of the Year 2015’’, koju dodeljuje renomirani portal Car Design News. Prodaja novog modela S90 upravo je počela u Srbiji.

Više

Volvo XC60 najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi

Prema istraživanju nezavisne istraživačke agencije JATO koja se bavi istraživanjem automobilskog tržišta, Volvo XC60 najprodavaniji je SUV srednje veličine u 2015. u Evropi.

Više

Nova Forma Volvoa V40 i Volvoa V40 Cross Country

Na 86. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, Volvo je predstavio redizajn svog najprodavanijeg modela Volvoa V40 i Volvoa V40 Cross Country.

Više

Volvo XC90 proglašen za automobil godine u Srbiji

Eminentni model švedske premijum marke Volvo, novi XC90, na nedavno održanom sajmu automobila BG CAR SHOW nagrađen je prestižnom titulom Automobil godine u SUV kategoriji u Srbiji za 2016.

Više

Volvo najavljuje globalnu elektro strategiju

Kompanija Volvo Cars, švedski premijum proizvođač automobila objavio je svoju sveobuhvatnu strategiju u pogledu proizvodnje vozila na električni i „plug in“ hibridni pogon. Deo te strategije obuhvata izbacivanje na tržište u srednjoročnom razdoblju oko deset odsto vozila iz svoje game koje će pokretati elektro hibridni modeli, a do 2019. se očekuje prvi potpuno električni Volvo.

Više

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se