Novosti

Nova Forma Volvoa V40 i Volvoa V40 Cross Country

Na 86. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, Volvo je predstavio redizajn svog najprodavanijeg modela Volvoa V40 i Volvoa V40 Cross Country.

Više

Volvo XC90 proglašen za automobil godine u Srbiji

Eminentni model švedske premijum marke Volvo, novi XC90, na nedavno održanom sajmu automobila BG CAR SHOW nagrađen je prestižnom titulom Automobil godine u SUV kategoriji u Srbiji za 2016.

Više

Volvo najavljuje globalnu elektro strategiju

Kompanija Volvo Cars, švedski premijum proizvođač automobila objavio je svoju sveobuhvatnu strategiju u pogledu proizvodnje vozila na električni i „plug in“ hibridni pogon. Deo te strategije obuhvata izbacivanje na tržište u srednjoročnom razdoblju oko deset odsto vozila iz svoje game koje će pokretati elektro hibridni modeli, a do 2019. se očekuje prvi potpuno električni Volvo.

Više

Zavirite u fantastični Volvo simulator

Volvo Cars prvi je od svih premijum proizvođača koji poseduje simulator šasije Vi-Grade, najnapredniju opremu za sveobuhvatna  ispitivanje u virtuelnim uslovima.

Više

Volvo S90 ulazi u klub premijum limuzina

Lansiranje modela S90 predstavlja gigantski korak za Volvo. Švedski premijum proizvođač automobila poznat je kao brend koji reputaciju neguje pre svega SUV modelima i porodičnim karavanima, međutim dolazak modela S90 će značajno ojačati njegove pozicije u premijum segmentu velikih limuzina.     

Više

Novo priznanje za Volvo XC90

Volvo XC90 proglašen je za pobednika SUV kategorije u izboru „Zlatni Auto 2015“, koji je organizovao Auto Bild Srbija i Crna Gora. Čitaoci licencnog izdanja renomiranog nemačkog magazina, posetioci portala Blic.rs i članovi stručnog žirija dodelili su mu najviše poena, tako da je švedski novitet trijumfovao u konkurenciji novog Audija Q7 i još pet kandidata

Više

Volvo XC90 dobio maksimalnih pet zvezdica na Euro NCAP testovima

Volvo XC90 osvojio je maksimalnih pet zvezdica, uz vrhunske ocene na Euro NCAP 2015 testovima. XC90 sa svojom City Safety tehnologijom kao standardom, ističe se kao prvi automobil bilo kog proizvođača koji je osvojio sve bodove na Euro NCAP sigurnosnim testovima (AEB City & AEB Interurban).

Više

Prodaja Volvo Carsa u Evropi 2014. zabeležila dvostruko brži rast od konkurencije

Snažan rast u Evropi, predvode Švedska, Velika Britanija i Nemačka Odlični evropski rezultati doprineli su rekordnoj prodaji na svetskom nivou  

Više

Volvo uvodi Cross Country brend u teritoriju limuzina

Volvo Cars uzbudljivim S60 Cross Country najavljuje budućnost Prvi predstavnik Volvo Carsa u A segmentu Nastao na čvrstom nasleđu lifestyle orijentisanih proizvoda

Više