Novosti

XC60 proglašen je za svetski automobil godine 2018.

Novi Volvo XC60 SUV srednje veličine proglašen je za svetski automobil godine 2018. na Sajmu automobila u Njujorku, dodajući još jedno u nizu priznanja za Volvo Cars.

Više

Novi Volvo XC40 proglašen za Evropski automobil godine 2018.

Novi Volvo XC40 mali SUV je proglašen za Evropski automobil godine 2018. pred Sajam automobila u Ženevi u Švajcarskoj. To je prvi put da ovu prestižnu nagradu dobije Volvo Cars, premijum proizvođača automobila.

Više

Volvo XC60 najbezbednije vozilo u ukupnom poretku na Euro NCAP testovima

Volvo Cars-ov XC60 je krunisan nagradom za najbolje rezultate u klasi velikih off-road vozila i u ukupnom poretku u 2017. godini pod nazivom „Euro NCAP 2017 Best in Class“.

Više

Volvo Cars objavio rezultate rekordne prodaje u 2017-oj

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila, objavio je rekordnu prodaju u 2017. godini. Prodaja u svetu je porasla za 7,0 odsto u odnosu na 2016. godinu na 571.577 automobila, što je uslovljeno rastom u svim regionima.

Više

Novi Volvo XC40. U pravo vreme na pravom mestu.

Novi Volvo XC40 predstavljen je u sklopu festivala Mesec dizajna u Ljubljani.

Više

Novi XC40 kompletira Volvoovu globalnu gamu za brzo rastući segment premijum SUV-a

Volvo Cars, premijum proizvođač automobila, danas je proširio svoju gamu SUV-a lansiranjem svog novog vrhunskog SUV modela XC40 u Milanu, u Italiji.

Više

Volvo Cars prikazuje ljudsku stranu bezbednosne tehnologije u novom filmu o XC60

"Ponekad trenuci koji se nikada ne dogode znače najviše". Ovo je očaravajuća misao koja je protkana u novi film Volvo Cars-a o XC60. Ali šta ona znači?

Više

Volvoovi eksperti za bezbednost dobili prestižnu nagradu od Američke nacionalne administracije za bezbednost na autoputevima

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila i sinonim za napredne bezbednosne sisteme, još jednom je bio prepoznat u svom doprinosu unapređenju bezbednosti u saobraćaju i smanjenju fatalnih i teških povreda na putevima od strane Nacionalne administracije za bezbednost na autoputevima (National Highway Traffic Safety Administration - NHTSA) iz Sjedinjenih Američkih Država.

Više

Volvo Cars se udružuje sa kompanijom Google kako bi izgradio Android za narednu generaciju umreženih automobila

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila, je ozvaničio blisko partnerstvo sa kompanijom Google, jednom od najvećih tehnoloških kompanija na svetu. Cilj je da se razvije naredna generacija nagrađivanog info-zabavnog sistema sa širokim mogućnostima za umrežavanje. Baziran na Androidu, ovaj sistem nudi širok spektar aplikacija i usluga. Biće lansiran u novim Volvo modelima koji će se pojaviti u naredne dve godine.

Više

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se