Novosti

Udahnite čist vazduh u novim vozilima Volvo zahvaljujući prvoj tehnologiji kvaliteta vazduha u svetu

Volvo Cars je u svoje automobile implementirao prvu premijsku tehnologiju kvaliteta vazduha u svetu, koja vozačima vozila Volvo omogućava da u svojim automobilima udišu čist i zdrav vazduh i da pre putovanja očiste vazduh u svojoj kabini.

Više

Aplikacija za pametne telefone „Volvo on Call“ sada vozačima plug-in hibrida omogućava uvid u uzorke vožnje na električni pogon

Mogla bi da nosi i naziv „brojač koraka za elektrifikovane automobile: vozači plug-in hibridnih automobila Volvo sada mogu da dobiju novi uvid u svoje uzorke vožnje na električni pogon budući da je Volvo Cars u svojoj aplikaciji za pametne telefone „Volvo on Call“ na svim tržištima uveo niz novih funkcija.

Više

Volvo Cars Tech Fund investira u blockchain tehnološku firmu Circulor

Kompanija Volvo Cars je investirala u blockchain tehnološku firmu Circulor, kroz Volvo Cars Tech Fund (tehnološki fond), deo kompanije koji se bavi kapitalnim investicijama.

Više

Volvo Cars i Plugsurfing nude servis punjenja svih električnih modela na evropskom nivou

Vozači potpuno električnih Volvo modela automobila u Evropi će uskoro imati lak pristup na preko 200.000 stanica za punjenje jer je kompanija izabrala firmu koja upravlja stanicama za punjenje Plugsurfing kao svog partnera omogućavajući duga putovanja preko čitavog kontinenta bez problema.

Više

Fabriku automobila kompanije Volvo Cars u mestu Chengd napaja isključivo električna energija iz obnovljivih izvora

Fabriku u mestu Chengd, najveći proizvodni pogon kompanije Volvo Cars u Kini, sada napaja isključivo energija iz obnovljivih izvora, što omogućava snabdevanje proizvodne mreže Volvo Cars sa 80 odsto električne energije iz obnovljivih izvora na globalnom nivou.

Više

Svaki model Volvo odsad je opremljen ograničenjem najviše brzine na 180 km/h i sistemom Care Key

U svako novo vozilo Volvo odsad je ugrađen sistem ograničenja najviše brzine na 180 km/h, a time kompanija Volvo ispunjava svoje prošlogodišnje obećanje da će uvesti takve blokade te nadmašuje uredbene i zakonodavne zahteve s ciljem da ostvari saobraćaj bez težih povreda i smrtnih žrtava.

Više

Kompanija Volvo Cars unapređuje razvoj tehnologije autonomne vožnje

Kompanija Zenuity, koja razvija programsku opremu za računarski podržanu i autonomnu vožnju, biće podeljena na dva dela radi što boljeg iskorištenja potencijala svojih dosadašnjih zaključaka.

Više

Kompanija Volvo Cars svečano otvorila novu proizvodnu liniju za baterije u Ghentu

Kompanija Volvo Cars je danas zvanično otvorila potpuno novu proizvodnu liniju za baterije u belgijskom mestu Ghent i ove godine počinje sa proizvodnjom svojih prvih potpuno električnih automobila XC40 Recharge P8.

Više

Prelazak sa drumskog na železnički teretni saobraćaj smanjuje vrednosti emisija u logističkoj mreži kompanije Volvo Cars

Kompanija Volvo Cars je znatno smanjila emisije CO2 u oblasti logistike budući da je drumski prevoz od svojih proizvodnih pogona do skladišta novih vozila zamenila železničkim prevozom.

Više

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se