Novosti

Volvo Cars plasira novi, potpuno električni Volvo C40 Recharge na tržište

Budućnost kompanije Volvo Cars je električna, a novi Volvo C40 Recharge najnoviji je dokaz zalaganja kompanije za budućnost bez emisija.

Više

Volvo Cars beleži najbolji prodajni rezultat u drugoj polovini godine u istoriji kompanije uz oporavak od pandemije

Kompanija Volvo Cars za 2020. godinu ostvarila je najviši rezultat prodaje u drugoj polovini godine u svojoj istoriji budući da je brzorastuća potražnja za električnim vozilima podstakla oporavak kompanije od pada poslovanja zbog uticaja pandemije COVID-19.

Više

Kompanija Volvo Cars utrostručiće proizvodni kapacitet u Gentu nakon porasta prodaje električnih vozila tokom 2020. godine

Kompanija Volvo Cars utrostručiće kapacitet proizvodnje električnih vozila u svom pogonu u belgijskom gradu Gent kao odgovor na brzorastuću potražnju za serijom elektrifikovanih vozila Recharge.

Više

„Ultimativni simulator vožnje“ Volvo Cars za razvoj bezbednijih automobila koristi najnoviju tehnologiju igara

Inženjeri Volvo Cars nazivaju ga „ultimativnim simulatorom vožnje“, iako to nije samo njihov izgovor za to da se prepuste igranju. Umesto toga, revolucionarni simulator mešovite stvarnosti koristi se za nove korake u oblasti bezbednosti i tehnologije autonomne vožnje.

Više

Pogledajte kako Volvo Cars spušta nove automobile sa visine od 30 metara i pomaže spasilačkim službama u spašavanju života

Ovo je najekstremnije ispitivanje sudara koje je ikad izvršila kompanija Volvo Cars – i to ispitivanje od suštinskog značenja. Stručnjaci za spašavanje iz vozila u bezbednosnom centru Volvo Cars često koriste automobile nakon sudara da bi usavršili svoje spasilačke sposobnosti.

Više

Dve decenije u službi spašavanja života: Centar za bezbednost Volvo Cars obeležava 20 godina postojanja

U proseku dnevno se razbija bar jedan potpuno novi automobil Volvo – što je od ključne važnosti u očuvanju položaja kompanije Volvo Cars kao lidera u oblasti automobilske bezbednosti sve do danas.

Više

Pola veka na usluzi Vašoj bezbednosti: ekipa za istraživanje nesreća iz kompanije Volvo Cars slavi 50. godišnjicu

U kompaniji Volvo Cars, ekipa je poznata pod nazivom kućni detektivi. Uprkos tome, mogli bismo ih nazvati i ekipom „CSI“ švedskog proizvođača automobila, ako se malo poigramo sa nazivom slavne televizijske serije.

Više

Osećajte se sigurno u našem centru

Sigurnost naših stranaka uvek nam je bila prioritet, stoga dosledno sprovodimo sve zaštitne mere kako bismo Vam osigurali sigurnu posetu čak i tokom epidemije koronavirusa.

Više

Volvo Cars započeo sa proizvodnjom potpuno električnog vozila XC40 Recharge

XC40 Recharge je prvo od brojnih potpuno električnih vozila Volvo, a današnji početak proizvodnje predstavlja važan korak na putu ostvarenja cilja Volvo Cars da do 2025. godine smanji otisak CO2 po vozilu za 40 odsto. Iste godine se očekuje i da će obim zastupljenosti potpuno električnih automobila iznositi 50 odsto svetske prodaje, dok će ostatak zastupati hibridi.

Više

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se