Novosti

30.03.2020

Nova servisna usluga – prilagođena Vama

Nova usluga preuzimanja i povratka vozila na Vašoj kućnoj adresi znači da nam se prilikom zakazivanja servisa možete obratiti sa zahtevom da vozilo preuzmemo na Vašoj adresi na široj teritoriji Grada Beograda (i prigradskih opština).Nova usluga preuzimanja i povratka vozila na Vašoj kućnoj adresi

Imajući u vidu trenutnu situaciju u zemlji i ograničenost kretanja, za Vas smo pripremili posebnu Volvo servisnu uslugu. Uz poštovanje preporuke nadležnih institucija da ostanete kod svojih kuća i zaštitite sebe i svoje bližnje, svim našim klijentima koji iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da dođu do našeg servisa potpuno besplatno nudimo jedinstvenu uslugu preuzimanja vozila na kućnoj adresi.

Nudimo sve servisne usluge

Obavljamo sve potrebne servisne radnje, bez obzira da li je reč o redovnoj ili vanrednoj intervenciji na vozilu i bez obzira da li je vozilo u garantnom ili vangarantnom roku. Važno je da je vozilo ispravno i u voznom stanju kako bi ga naše osoblje bezbedno dovezlo do našeg servisa i potom vratilo Vama.

Mi brinemo o Vama i Vašem automobilu

Uveravamo Vas da smo u našem servisu preduzeli pojačane mere higijenske i zdravstvene zaštite i zbog naših zaposlenih, kao i zbog naših klijenata. Vozilo će pre povratka biti očišćeno, oprano i dezinfikovano kako ne bi smo ni na koji način ugrozili Vašu sigurnost.

Završite sve obaveze iz udobnosti svog doma

Po dolasku vozila u servis biće izvršena defektaža i na meil adresu će Vam biti poslat predračun za usluge popravke vozila koji možete platiti iz komfora svog doma, putem mobilnih aplikacija ili e-banking web platformi poslovnih banaka koje koristite. Ukoliko ipak želite da platite gotovinom, to će biti moguće prilikom povratka vozila, tako što ćete uslugu platiti direktno kuriru koji dovozi vozilo i tom prilikom Vam daje originalni fiskalni račun i fakturu servisa.

Molimo Vas da imate razumevanja da je za plaćanje platnim karticama ipak neophodan Vaš dolazak do našeg servisa kako bi ste karticu iskoristili direktno na POS terminalu. S tim u vezi podsećamo Vas da nudimo i mogućnost plaćanja servisnih usluga na 6 jednakih mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa.

Pored naše specijalne usluge kreirane samo za Vas, pripremili smo i dodatne popuste, o čemu će Vas obavestiti Vaš servisni savetnik prilikom zakazivanja servisa.

Za ovu uslugu možete se prijaviti na više načina:


Pozivom na broj telefona servisa Volvo Car centar Beograd:
011/404-0351 ili 011/404-0352

Slanjem meila na adresu:
volvoservisbg@volvocentar.rs  

Zakazivanjem preko websajta:
https://beograd.volvocars.rs/service
  (gde u polju „Dodatne informacije“ upisujete komentar da želite preuzimanje vozila na svojoj adresi)

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se