Novosti

18.03.2020

OBAVEŠTENJE O EPIDEMIJI KORONAVIRUSA

Redovno ćemo Vas obaveštavati o radu Volvo prodajnog salona i servisa i pokušaćemo da učinimo sve kako bi Vaša mobilnost ostala nesmetana.

Poštovani klijenti,

 

U skladu sa novonastalom situacijom vezanom za epidemiju virusa COVID-19, obaveštavamo Vas da pomno pratimo novosti o razvoju događaja, a na našoj web stranici ćemo Vas obaveštavati o radu Volvo prodajnih centara.

Radno vreme Volvo Car centra Beograd skraćeno je, ali i dalje smo tu kako biste ostali mobilni i u toku ove teške situacije.

Salon i servis će raditi svakog radnog dana od 8 do 14 časova  i subotom od 8 do 11 časova. 

Radi zaštite zdravlja naših zaposlenih i naših stranaka, opseg usluga nastavićemo da prilagođavamo merama koje važe za javni život u čitavoj državi. Pri tome ćemo se potruditi da učinimo sve što je u našoj moći kako bi i u trenutnim okolnostima Vaša mobilnost i dalje bila nesmetana i bezbedna.

 

Pozivamo Vas da nas za sva pitanja kontaktirate na dole navedene brojeve telefona ili e-mail adrese:

Volvo Car centar Beograd:

Prodaja:

011 / 404 5808

infobg@volvocentar.rs

 

Servis:

011 / 404 0351

011 / 404 0352

volvoservisbg@volvocentar.rs

 

Imajući u vidu da brinemo kako za Vaše zadravlje, tako i za "zdravlje" Vašeg automobila, za sve vlasnike VOLVO vozila iz Beograda i okoline pripremili smo i specijalnu servisnu uslugu - preuzimanje vozila na kućnoj adresi! Detaljne informacije o ovoj besplatnoj usluzi pročitajte ovde.

Pazite na svoje zdravlje!

Volvo Cars Srbija

 

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se