Novosti

29.11.2019

Otvoren Novi Volvo Car centar Beograd

Potpuno novi Volvo Car centar Beograd nalazi se na adresi Auto-put za Novi Sad 98, iza naselja Galenika u modernoj i prostranoj zgradi na 2.000 kvadratnih metara. U novootvorenom centru klijenti mogu iskusiti celovito iskustvo švedskog automobilskog brenda. Nudimo kompletan asortiman novih Volvo vozila, minimalistički skandinavski ambijent i bogatu ponudu korišćenih proverenih vozila Volvo i ostalih premijum marki.

Osim novih vozila, po prvi put u našoj zemlji u ponudi je i Volvo Selekt program malo korišćenih vozila Volvo u odličnom stanju, sa garancijom, kao i širok izbor korišćenih modela drugih premijum brendova, u koje takođe možete imati puno poverenje. Naša servisna služba vrši stručan pregled vozila u 110 tačaka, ažurira ih najnovijom programskom opremom, vozila su sa garantovanim poreklom i servisnom istorijom u ovlašćenim servisima. Ovom segmentu poslovanja će biti posvećena posebna pažnja imajući u vidu potražnju za ovim vozilima, ali i široku ponudu od preko 70 ovih vozila koje se trenutno nalaze na placu. Iskoristite ekskluzivnu ponudu prilikom otvaranja uz mogućnost otplate vaše novog proverenog vozila na 8 godina! Radno vreme za posetioce je radnim danima od 9 do 19h, a subotom od 9 do 15h na adresi

Auto-put za Novi Sad 98, Zemun-Beograd.

Proverite bogatu ponudu korišćenih vozila

Dobrodošli u Volvo svet!

 

 

Video izgradnje centra

U nastavku pogledajte timelaps video izgradnje najvećeg Volvo centra u regionu Balkana– od njegovog početka, do današnje faze.

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se