Komisiona prodaja vozila

Sigurna i kvalitetna usluga
Usluga dostupna svima

Nudimo Vam jedinstvenu i kvalitetnu uslugu komisione prodaje Vašeg automobila na našem placu. Prednost korišćenja ekskluzivne usluge je u tome što ćete dobiti više za Vaš automobil, vozilo će biti izloženo u našem prodajnom centru i naši profesionalni prodajni savetnici će potencijalnim kupcima predočiti sve kvalitete koje Vaše vozilo poseduje. Pilikom sklapanja dogovora potpisuje se ugovor o komisionoj prodaji u kome se navode svi uslovi prodavca i kojim se definišu uslovi prodaje. Svim korisnicima ove usluge garantujemo profesinalan pristup i najbržu realizaciju prodaje na obostrano zadovoljstvo. Na Vama je da nam obezbedite pristup Vašem automobilu, dostavite sve neophodne informacije i dokumentaciju i omogućite nam pregled Vašeg vozila.

Komisiona prodaja u Volvo Car centru Beograd

  • Prodaja automobila u Volvo Car centru Beograd je brza i jednostavna bez nepotrebnih formalnosti
  • Vaše vozilo je osigurano sve vreme od krađe ili bilo koje štete, do same prodaje
  • Priprema automobila za prodaju uključuje detaljno sređivanje i pranje vozila iznutra i spolja*
  • Mogućnost konsultacije prilikom definisanja cene vozila
  • Obrađujemo sve papire za prenos i preuzimamo sve obaveze oko prodaje
  • Na mesečnom nivou veliki broj potencijalnih i realnih kupaca poseti Volvo Car centar Beograd
  • Izuzetna posećenost našeg web sajta, što dovodi do povećanja uspešnosti prodaje Vašeg vozila

* Kako bi uspešnost prodaje bila veća, vršimo estetsko sređivanje vozila koja se postavljaju u komisionu prodaju, poput pranja, poliranja, voskiranja, dubinskog pranja, sanaciju sitnih ogrebotina itd. koje bi Vama oduzele puno vremena, a koje zasigurno doprinose efikasnijoj prodaji Vašeg vozila.

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona 011-404-58-08; 062-800-65-94 ili nas posetite u našem salonu na adresi Auto-put za Novi Sad 98, Zemun.

Dobro došli u Volvo Car centar Beograd!

Obaveštenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se